Ilustrație pentru articol intitulat Conectați-vă pe YouTube pentru a relua vizionarea videoclipurilor unde ați plecat

Dacă sunteți conectat la YouTube, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la închiderea unui videoclip lung și pierderea locului dvs. sau a memoriei tampon. O nouă caracteristică pentru utilizatorii conectați reia videoclipurile peste 20 de minute când reveniți la ele.

Acest lucru este, în sine, o modificare utilă și îndepărtează mințile celor care au ținut o filă browser deschisă pentru perioade îndelungate, doar pentru a păstra locul în clip. Sistemul de operare Google subliniază, de asemenea, o altă caracteristică persistentă YouTube, conectată sau nu: butoanele HD și de înaltă calitate își aduc aminte acum de alegerile tale, astfel încât videoclipurile cu versiuni HD sau de înaltă calitate vor trece automat la acele formate atunci când sunt redate. Combinați aceste modificări încorporate cu versiunea de îmbunătățire a YouTube a scriptului Auto Auto Buffer menționat anterior, iar experimentul video Google devine mult mai prietenos.

Miniatură pentru previzualizarea articolului
YouTube Auto Buffer îmbunătățește site-ul video popular

Firefox cu Greasemonkey: Scriptul Greasemonkey Auto Buffer YouTube modifică videoclipul popular ...

CV-ul YouTube [Sistem de operare Google]

Recomanda Alegerea Editorului